Bästa kontoret för dig med funktionsnedsättning

Även om du har en funktionsnedsättning ska du kunna arbeta och ha ett bra företagskontor, precis som alla andra. För att underlätta arbetslivet är det smart att satsa på ett coworking space i Stockholm.

Coworking space i Stockholm

Oavsett vilken slags funktionsnedsättning du har och huruvida det påverkar ditt arbetsliv är det smart att som företagare satsa på ett kontorshotell, ett coworking space. Det finns många fördelar med att hyra ett kontor eller en stol på ett företagscentrum. Först och främst behöver du inte bry dig om praktiska problem. Det sköter Workaround åt dig. För det andra är det ett billigt och enkelt sätt för att få ett kontor precis där du vill, som i centrala Stockholm. Mitt i city utan att det kostar dig för mycket. För det tredje är det en inspirerande miljö där du kommer i kontakt med andra företagare. Gå in på Workaround och hitta ditt coworking space i Stockholm och utveckla företaget.

Inget problem med någon slags funktionsnedsättning

Det som är så bra med ett kontorshotell är att du inte behöver tänka på huruvida du har en funktionsnedsättning eller inte. Alla människor har ju någons slags ”funktionsnedsättning”, som dålig hörsel, allergiska problem, trötthet, musarm, koncentrationsproblem, ryggproblem eller dålig syn. Vare sig du är blind, sitter i rullstol, har hörapparat, har problem med ryggen eller ont i nacken så behöver du ju tänka igenom din arbetsplats. Det som är så bra med coworking spaces är att du redan på internet kan göra smarta val. Hur långt du vill ha till närmaste tunnelbanestation eller busshållplats. Hur stort kontor du behöver eller om det räcker med en stol. Vad som är viktigt för dig, helt enkelt.

Fördelarna med ett coworking space

Det finns många fördelar med att arbeta på ett coworking space. Det är mycket bättre att ha en arbetsplats att gå till, än att bara jobba hemifrån. Du träffar andra företagare och får ett naturligt större nätverk, både socialt och professionellt. Även om det kan vara skönt att jobba hemifrån, så är vi sociala varelser och mår bra av att dagligen träffa andra människor. Kunna ta en snabb kopp kaffe med en annan företagare och diskutera problem. Det är också smart att driva ett företag i city. Det underlättar när du ska träffa kunder. Istället för att de behöver åka hem till dig, så träffas ni på ditt kontorshotell. Om du hyr stol kan du alltid hyra ett konferens- eller mötesrum för dina affärsmöten. Detsamma gäller om du har eget kontor, men skulle behöva ett större rum för en träff med dina kunder eller andra företag. På många coworking spaces kan du också hyra studio för att filma och skapa podcasts. Allt på samma ställe och utformat för att passa företagare.